perjantai 20. elokuuta 2010

Hulvatonta menoa

Tämä päivä on Sallyn kohdalla ollut oikein vilkas ja mukava. Aamupäivällä neiti lähti iskän ja kahden veljen mukaan tuohon mökille (joka sijaitsee 70m päässä meidän talosta), kun sorsastustouhuja aloittelivat. Sallyllehan sorsat eikä mitkään linnut missään nimessä kuulu, mutta oli siellä vaan hengessä mukana. Siinä sitten seuraa tuli pitämään naapurin Kiti, ja yhdessä aikaa koiruudet viettivät parisen tuntia.

Viiden aikoihin tavattiin sitten puistolla muita karvaisia kavereita, kuten Sissi seropin, Minni harmaan norjanhirvikoiran ja Fasu seropin. Siellä sitten lähinnä vaan hengattiin mutta tuli Sallyn kanssa vähän reenailtua näyttelyjuttujakin ja hienosti tyttö hoiti homman kotiin! Seuraus oli suorastaan upeaa ja keskittymistä riitti ihan viimeiseen pisteeseen saakka. Kuviakin tuli nappastua pari, voisin niitä laitella sitten tuohon viimeiseksi...

Kun kotiin tultiin niin istuskeltiin koiran kanssa keinussa pihalla, ja tottakai yhtäkkiä mettämiehet alkoivat ampua sorsaa - ja melko läheltä koska se ääni vihlaisi vähän omia korviakin. Tosin, tämä meidän neiti ei ollut moksiskaan, katseli vaan tarkkaavaisena järvelle. Eli helpotus, Sally ei saanut pelkoa pyssyjä kohtaan... On se niin upee.

Niin että sellainen päivä tänään, Sally kiittää Kitiä, Sissiä, Minniä ja Fasua leikkiseurasta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti