perjantai 6. elokuuta 2010

Parin päivän kuulumisia

Joo, kirjoitus tänne - yllätys yllätys - taas vähän jäi, ja mä kun menin lupaamaan että joka päivä tänne jotain kirjoittaisin... No, josko nyt sitten löytyis aikaa ja mielenkiintoa.

Eli tiistai-iltana päätettiin sitten kaverilta poiketa käymään meillä ja mukaan tuli myös Sallyn ''vanha'' ystävä Sissi, rodultaan seropi, ja Sallyhan sekosi ihan täysin kun Sissin näki. Käytiin sitten pikasesti hurttien kanssa rannalla ja Sallyhan oli Sissin perässä melkein kokoajan. Ensin Sissi oli aika mielenkiinnoton Sallya kohtaan mutta loppua kohden rupesivat leikkimään.

Treenailtu ollaan vähän, mutta Köyliön näyttelyyn meno on todella iso kysymysmerkki, johtuen äitin suunnitelmista... Ja sinne en kyllä rupee kävellen menemään, 2h autollakin ajaa, että että... Mutta ilmottelen kyllä sitten tarkemmin jos tullaan/ei tulla.

Muuten ollaan ihan normaalia arkea vietetty, Sally on tällä hetkellä muiden kans rannalla kun on niin hieno keli, koissuhan läkähtyy muuten ihan täysin.

Talon herrasväkikin on ihan tavallisia päiviä vietellyt, Luumu on päivät saalistamassa tai hillumassa ties missä ja Sepi loikoilee häkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti