sunnuntai 15. elokuuta 2010

Pinkki vaihtui vihreäksi

Ajattelimpa ajankuluksi muutella blogin ulkoasua, ja nyt siitä tuli vihreä, kuten näkyy! Kun syksy nyt enemmän lähtisi känytiin niin ulkoasu muuttuu varmasti värikkäämmäksi, vielä kumminkin näyttää kovinkin vihreältä... ja tuntuu kuumalta!

Tänään Sallyn ollessa illalla ulkona, ihmettelin kun pikkunen rupesi vapisemaan. Raukalla oli kylmä, ja se on kyllä merkki siitä että ilma alkaa viilenemään - vihdoin ja viimein. Syksyn tulo merkitsee myös metsästyksen aloitusta, ja meidän neiti onkin touhuissa ensimmäistä kertaa mukana, omistaja vain pelkää ettei mitään sitten mahdollisen ajon aikana satu... Autotielle jos päätyy niin en todellakaan halua tietää seurauksia. Mutta pakkohan koiran viettiä on toteuttaa, ei sille mitään mahda. Metsästys verissä, kyllä sen on moneen kertaan huomannut.

Meillä on muuten päivät mennyt mukavasti uiden, huomenna sitten alkaa Sallyllekin todellinen arki kun kaikki lähtee töihin ja kouluun... Tarhaan vaan päiväksi, Sepi ihan vieressä pitämässä seuraa niin ei hätiä mitiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti